DESPRE EvolutionMedia

EvolutionMedia este o agentie de comunicare ai carei ani de existenta sunt surclasati de anii de experienta ai echipei, care insumati fac peste 30!

Putem sa ne laudam ca am crescut in fiecare an cat altii in zece si avem certitudinea ca traseul nostru progresiv ne-a ajutat sa crestem frumos. Am pornit cu doi angajati si trei clienti, am ajuns in prezent la zece angajati si clienti unul si unul!

Suntem o agentie de comunicare care creeaza si implementeaza campanii, strategii de comunicare si care foloseste toate instrumentele de PR pentru a atinge obiectivele de comunicare si imagine ale clientilor sai. Si pentru ca dorinta de a evolua ne caracterizeaza, ne-am largit expertiza si in zona de creatie si strategie de publicitate. Astfel ca putem spune PREZENT oricarei provocari in comunicare.

Nu suntem singuri in acest demers. Pentru serviciile de mediabuying, productie, BTL, EvolutionMedia lucreaza cu parteneri strategici, companii puternice, cunoscute ca fiind printre cele mai performante de pe piata romaneasca.

Oferind know-how si un mix consistent, EvolutionMedia s-a impus in fata clientilor ca o agentie creativa, angajata in strategii pe termen lung si implementarea impecabila a ideilor generate.